Pot, Baumgarten & Van Astenrode
Home
We zijn trots op deze in alle opzichten zelf georoduceerde CD in een mooie kartonnen hoes! Zie de recensie op Moors Magazine. Je kunt de CD bestellen door €12 te storten op rekening NL89 INGB 0005831416 t.n.v. P.W.L.M. Baumgarten te Groningen. Vergeet niet om voor een vlotte afwerking te mailen en duidelijk je naam, adres en de titel van de CD te vermelden!

De nieuwe jas van Ede
Man wat een boudel!
Deze CD is uitverkocht
De CD van 'De nieuwe jas van Ede' met liedjes van Ede Staal in onze eigen volstrekt eigenzinnige uitvoering.

Pot, Baumgarten & Friends
Lyon 400
Luister naar Lyon 400. Nieuwe nummers, behalve één, die fans van de vroegere formatie Pot, van Lienen en Baumgarten zich nog zullen herinneren: Nectar. Lees een recensie uit De Bassist. Lees een een recensie uit het Dagblad van het Noorden.
Je kunt deze CD bestellen door €12 te storten op rekening NL89 INGB 0005831416 t.n.v. P.W.L.M. Baumgarten te Groningen. Vergeet niet om voor een vlotte afwerking te mailen en duidelijk je naam, adres en de titel van de CD te vermelden!
Philip Baumgarten Trio
The Arrival

(Jazz)CD van het Philip Baumgarten Trio. Luister naar Jeannette en Texel. Lees een prachtige recensie in het onvolprezen digitale blad Jazzflits van de hand van Frank Huser! Texel, een van de nummers op deze CD, is gefeatured geweest als track van de dag op de grootste Amerikaanse jazz website, allaboutjazz.com. Dagblad van het Noorden: 'Lichtvoetig en bevlogen'. Moorsmagazine: 'Mooie lyrische composities op met fraaie melodieën, mooie tempowisselingen en moodswings. Je hoort dat de drie muzikanten met ontzettend veel plezier zitten spelen, want het swingt bovendien geweldig'. De Bassist: 'Mooie eigen composities'.
Je kunt deze CD bestellen door €12 te storten op rekening NL89 INGB 0005831416 t.n.v. P.W.L.M. Baumgarten te Groningen. Vergeet niet om voor een vlotte afwerking te mailen en duidelijk je naam, adres en de titel van de CD te vermelden!
Download de CD of een aantal tracks op Amazon.
Pot, Baumgarten & Friends
Innamorato

Deze CD is uitverkocht
Een CD van diatonische accordeon speler Peter Pot en contrabassist Philip Baumgarten, waarop tal van muzikale vrienden meedoen.
Moorsmagazine: 'Innamorato is een prachtig, intiem, weemoedig juweeltje van een cd'. Peter Beetz in Jazzism: 'Muziek om heerlijk bij weg te dromen'. (4 sterren van de 5) De bassist: 'Pot en Baumgarten voelen en vullen elkaar uitstekend aan. Sterke composities met invloeden uit alle windrichtingen'. Mpodia.nl: 'Studio Baumgarten blijft fenomenale cd's afleveren'. Illand Pietersma in het Dagblad van het Noorden, 'Het spel van Pot doet denken aan dat van Richard Galliano, Baumgarten speelt soms net zo lyrisch als Renaud Garcia-Fons'. Diatonisch Nieuwsblad: 'Alles bij elkaar is het een prachtige en inspirerende CD, die elke harmonicaliefhebber in zijn of haar CDverzameling moet hebben'.
Peter Massink Trio
Full moon (Studio Baumgarten)

Deze CD is uitverkocht.
Het jazztrio van Peter Massink, die helaas is overleden in 2014: saxofoon Peter Massink, drums Matthias van Olst, contrabas Philip Baumgarten. Eigen composities van deze zeer bijzondere saxofonist en componist. Luister naar Full Moon. De CD is gemastered door master engineer Steve Pagano van de Spock Studio in New York.
Frank Huser in Jazzflits: 'Repertoire dat bij je binnenkomt. Negen composities van Massink, negen uitingen van de taal van de ontroering. Het is basaal, transparant, sierlijk en bescheiden'.
Jazzism: 'Massink heeft een prachtige volle maanstoon en een wijds bezonken geluid, dat hij in dienst stelt van een veelzijdige en gevarieerde CD'.
Bob Anram & Philip Baumgarten
The Hurricane Session 2008 (Tracks to Wax Records, USA)

Deze CD is uitverkocht
Jazz. Terwijl de orkaan Hanna over Long Island raasde, namen de New Yorkse saxofonist Bob Anram en ik een duo CD op, die december 2008 op het New Yorkse Tracks to Wax label is verschenen. Luister naar Tippin in love. De CD heeft een waardering van 4 1/2 ster gekregen in jazzmagazine Jazzism (maximum is 5) en zeer goede recensies in Jazzflits, De Bassist, Saxismyax, muziekpodia.nl en Scott Yanow. Je kunt deze CD bestellen door €12 te storten op rekening NL89 INGB 0005831416 t.n.v. P.W.L.M. Baumgarten te Groningen. Vergeet niet om voor een vlotte afwerking mij te mailen en duidelijk je naam en adres te vermelden!
Recensies
Sticks, Strings & Vibes
Sticks, Strings & Vibes

Deze CD is uitverkocht
Jazz. Eigen stukken van Thomas Hilbrandie en van mij.
Pot, van Lienen & Baumgarten
Speeldoosje

Deze CD is uitverkocht
Pot, van Lienen & Baumgarten
Nectar

Deze CD is uitverkocht