In dit gratis digitale flipboek vind je een selectie uit het basforum dat jarenlang heeft gestaan op deze site. Het staat je vrij om alle informatie in dit boek te verspreiden, te kopiëren, of wat je er ook maar mee zou willen doen, zolang er geen sprake is van winstoogmerk. Het is mijn bedoeling dat deze informatie GRATIS wordt verspreid, zodat zoveel mogelijk bassisten hun voordeel doen met dit boek. In de loop der jaren zijn er talloze belangrijke tips gedeeld op het forum, informatie waar elke bassist wat aan heeft en die, nu dit boek er is, toegankelijk blijft – ook omdat die informatie nu overzichtelijk gerangschikt is. Ik heb alleen informatie in het boek opgenomen die nu (2017) en de komende jaren actueel blijft. Het boek wordt alleen digitaal uitgegeven.

Hieronder vind je een aantal links die je in staat stellen het boek op diverse media te lezen. Ik heb gemerkt dat een flipbook op de telefoon wat minder fijn leest; een pdf is prettiger (de onderste link).

Het BasforumBoek

Het Basforumboek als pdf
(Downloadt onmiddellijk)

Een reactie:

Hallo Philip,
Zojuist het basforumboek gedownload en “je suis stupéfait”. Wat een geweldige informatiebron. Die ga ik nog heel vaak raadplegen, mijn hartelijke dank en
Vriendelijke groet, Jeroen Walstra